Logo
Afspraak maken?
Tel. 0527-615350

Skin Analyzer H99 2.0

Het vooraf zorgvuldig meten van de huid en het in kaart brengen van een aantal belangrijke parameters, is een belangrijke stap in het "hannah" systeem voor huidverbetering. De Skin Analyzer H99 2.0 is een apparaat dat je daarom niet kunt missen als het om duurzame huidverbetering gaat. Het zorgt ervoor dat je een duidelijk beeld krijgt van de ware conditie van de huid van de clienten.
De Skin Analyzer H99 2.0 meet de volgende waarden:

Vochtgehalte:  Deze parameter geeft het vochtgehalte in de hoornlaag aan. Een vochtarme huid is niet in staat om lipiden te binden. Zodoende is het voor de vochtarme huid onmogelijk om werkstoffen te binden.

Vetgehalte: Deze parameter geeft aan hoeveel lipiden zich op de huid bevinden. Lipiden bevatten waardevolle stoffen, die de huid nodig heeft om haar goede conditie te onderhouden en om degeneratie tegen te gaan.

Ph - waarde: Deze parameter toont aan hoe het gesteld is met de conditie van de natuurlijke zuurmantel. De zuurmantel vormt een natuurlijke bescherming van de huid tegen schimmels, bacterien, en andere schadelijke invloeden van buitenaf. In het kader van huidverbetering is het belangrijk en bovenal noodzakelijk dat deze natuurlijke bescherming goed is en ook goed blijft.

Copyright © Schoonheidssalon Iris 2024 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps